Winkelwagen 0
€ 0,00

Welkom in de bespaarshop

Prijs
Tot
Reset filters
Bespaarshop 25 resultaten
Tochtband zelfklevend zwart 6 meter

Zwart zelfklevend tochtband van flexibele siliconen, voor kieren van 2 tot 7 mm. Toepasbaar bij alle typen ramen en deuren. Met dit tochtband krijgt u makkelijk een behaaglijk en tocht-vrij huis, maar ook geruisloos sluitende ramen en deuren. Door de flexibele siliconen tochtband is er weinig sluitweerstand.

Opmeten, tochtband afknippen en in de sponning plakken.

€ 12,00
Zelfklevende dorpelstrip wit 100cm Dorpelstrip zelfklevend 1 mtr wit

Kunststof dorpelstrip voor toepassing onderaan de binnenzijde van de voordeur of bij binnendeuren. Ideaal voor toepassing in situaties zonder dorpel waar de vloerbedekking in verschillende ruimtes doorloopt. De dorpelstrip is voorzien van een plakrand die de montage vereenvoudigd.

Deur opmeten, dopelstrip inkorten en op de deur plakken.

€ 9,00
Witte briefplaat met klep Briefplaat basic wit borstel/klep

Een witte kunststof briefplaat voor aan de binnenzijde van de deur. 
Stopt tocht maar laat natuurlijke ventilatie toe.
Biedt bescherming tegen pollen, stof en ongedierte van buiten af.
Bevat een klep en tochtborstel voor een goede afdichting. 
Geschikt voor de standaard briefopening. 

€ 7,00
Antraciet briefplaat met klep Briefplaat luxe antraciet borstel/klep

Antraciet kleurige kunststof briefplaat voor op de binnenzijde van de deur. 
Stopt tocht maar laat natuurlijke ventilatie toe.
Bescherming tegen pollen, stof en ongedierte van buiten af.
Bevat een klep en tochtborstel voor een goede afdichting. 
Geschikt voor de standaard briefopening. 

€ 22,00
Max. 1 per bon.
Waterbesparende handdouche 1/2 Handdouche waterbesparend 1/2

Bespaar tot wel 60% water tijdens het douchen met deze handdouche.De eco-inzet in de douchekop zorgt er voor dat u nooit meer dan 5L water per minuut verbruikt. 
De 80mm handdouche kan op 8 verschillende standen ingesteld worden.
Door de universele 1/2'' aansluiting toepasbaar op vrijwel iedere doucheslang. 

€ 15,00
Max. 1 per bon.
Analoge tijdschakelklok Tijdschakelklok analoog mini dagprogramma 15-min

Deze analoge tijdschakelklok zorgt er voor dat u nooit meer vergeet verlichting of electrische apparaten uit te schakelen. De schakelklok kan per 24 uur in stappen van 15 minuten ingesteld worden.
Eenvoudige in te stellen; Draai de schijf klokgewijs rond tot de actuele tijd is ingesteld. Dit type schakelklok kan tot 3600W aansturen.

€ 7,00
Digitale tijdschakelklok Tijdschakelklok digitaal weekprogramma 1800w

Met deze digitale tijdschakelklok stel je gemakkelijk in wanneer apparaten of lampen worden in- en uitgeschakeld. Zo hoeft uw verlichting niet langer te branden dan noodzakelijk. De tijdschakelklok kan middels een LCD-display geprogrameerd worden met een weekprogramma van zeven dagen. Deze digitale tijdschakelklok kan maximaal belast worden tot 1800 Watt. Alleen te gebruiken in droge ruimtes.

€ 12,00
Ledspot GU10 4,4W warm wit dimbaar Vervangt 35 Watt halogeen

Ledspot met een banjonet aansluiting(GU10). De spotjes hebben een wattage van 4,4 Watt waarmee ze de ideale vervanger zijn voor 35 Watt halogeen spotjes. De lampen hebben een lichtsterkte van 260 Lumen. De lichtkleur van 3000k, warm-wit, maakt dat deze spotjes uitermate geschikt zijn voor de keuken of woonkamer.  Dit type ledspots is dimbaar, controleer wel van tevoren of uw dimmer geschikt is voor led verlichting. 

€ 8,00
Ledspot GU10 2,7W extra warm wit Vervangt 25 Watt halogeen

Ledspot met een banjonet aansluiting(GU10). De spotjes hebben een wattage van 2,7 Watt waarmee ze de ideale vervanger zijn voor 25 Watt halogeen spotjes. De lampen hebben een lichtsterkte van 215 Lumen. De lichtkleur van 2700K, extra warmwit, maakt dat deze spotjes uitermate geschikt zijn voor de woon- of slaapkamer.  Dit type ledspots is niet dimbaar.

€ 4,00
Ledspot GU10 3,5W extra warm wit Vervangt 35 Watt halogeen

Ledspot met een banjonet aansluiting(GU10). De spotjes hebben een wattage van 3,5 Watt waarmee ze de ideale vervanger zijn voor 35 Watt halogeen spotjes. De lampen hebben een lichtsterkte van 255 Lumen. De lichtkleur van 2700K, extra warmwit, maakt dat deze spotjes uitermate geschikt zijn voor de woon- of slaapkamer.  Dit type ledspots is niet dimbaar.

€ 5,00
Ledspot GU10 4,6W extra warm wit Vervangt 50 Watt halogeen

Ledspot met een banjonet aansluiting(GU10). De spotjes hebben een wattage van 4,6 Watt waarmee ze de ideale vervanger zijn voor 50 Watt halogeen spotjes. De lampen hebben een lichtsterkte van 355 Lumen. De lichtkleur van 2700K, extra warmwit, maakt dat deze spotjes uitermate geschikt zijn voor de woon- of slaapkamer.  Dit type ledspots is niet dimbaar.

€ 6,00
Ledlamp 5,5W E27 Vervangt 40 Watt gloeilamp

Ledlamp met een E27 draaifitting. Deze lamp heeft een wattage van 5,5 Watt waarmee het de ideale vervanger is voor een 40 Watt gloeilamp. De lamp heeft een lichtsterkte van 470 Lumen. De lichtkleur van 2700K, warmwit, maakt dat deze lamp uitermate geschikt is voor binnenshuis. Dit type ledlamp is niet dimbaar.

€ 4,00
Ledlamp classic 4,5 E27 dimbaar Vervangt 40 Watt gloeilamp

Ledlamp met een E27 draaifitting. Deze lamp heeft een wattage van 4,5 Watt waarmee het de ideale vervanger is voor een 40 Watt gloeilamp. De lamp heeft een lichtsterkte van 470 Lumen. De lichtkleur van 3300K, extra warm wit, maakt dat deze lamp uitermate geschikt is voor binnenshuis.  Deze lamp heeft een helder glas waarbij de filamenten zichtbaar zijn. Tevens is dit type lamp dimbaar.

€ 7,00
Ledlamp 8W E27 Vervangt 60 Watt gloeilamp

Ledlamp met een E27 draaifitting. Deze lamp heeft een wattage van 8 Watt waarmee het de ideale vervanger is voor een 60 Watt gloeilamp. De lamp heeft een lichtsterkte van 806 Lumen. De lichtkleur van 2700K,  extra warm wit, maakt dat deze lamp uitermate geschikt is voor binnenshuis. 

€ 4,00
Ledlamp 10,5W E27 Vervangt 75 Watt gloeilamp

Ledlamp met een E27 draaifitting. Deze lamp heeft een wattage van 10,5 Watt waarmee het de ideale vervanger is van een 75 Watt gloeilamp. De lamp heeft een lichtsterkte van 1055 Lumen. De lichtkleur van 2700K, warm wit, maakt dat deze lamp uitermate geschikt is voor uw gang overloop of badkamer. Dit type ledlamp is niet dimbaar. 

€ 6,00
Energiemeter Energiemeter 230V 3600W

Deze energiemeter geeft inzicht in het verbruik van elektronische apparaten. Kom er achter dat bepaalde apparaten onopgemerkt toch veel stroom verbruiken. U kunt direct op het LCD-scherm zien wat de kosten van de verbruikte energie zijn.
De stekker is kind-veilig. 

€ 20,00
Max. 1 per bon.
Ledlamp kaars filament 2W E14 Vervangt 25 Watt kaarslamp

Een ledlamp met E14 fitting. De lamp heeft een kaars model met een helder glas. Door de zichtbare filamenten doet deze sierlamp aan als een ouderwetse gloeilamp. Dit type lichtbron word meestal toegepast in decoratieve verlichtingsarmaturen. De lichtkleur is extra warm wit 2700K, dit is vergelijkbaar met kaarslicht. De lamp heeft een verbruik van 2 Watt.

€ 4,00
Ledlamp kaars filament 5W E14 dimbaar Vervangt 40 Watt kaarslamp

Een ledlamp met E14 fitting. De lamp heeft een kaars model met een helder glas. Door de zichtbare filamenten doet deze sierlamp aan als een ouderwetse gloeilamp. Dit type lichtbron word meestal toegepast in decoratieve verlichtingsarmaturen. De lichtkleur is extra warm wit 2700K, dit is vergelijkbaar met kaarslicht. De lamp heeft een verbruik van 5 Watt, maar is met de juiste dimmer ook dimbaar.

€ 6,00
Ledlamp kogel 4W helder E14 Vervangt 25 Watt gloeilamp

Een ledlamp met E14 fitting, in de volksmond ook wel de kleine fitting genoemd. De lamp heeft een kogel model met een helder glas. De lichtkleur is extra warm wit 2700K. Door het vermogen van 4 Watt is dit de vervanger voor een 25Watt gloeilamp.  E14 fittingen komen voornamelijk voor in decoratieve- en leeslampen.

€ 4,00
Deurveer voor een paumelle Deurveer paumelle opdekdeur

Een staal vernikkelde deurveer, voor gebruik op een inboor-paumelle. Geschikt voor een standaard binnen opdekdeur.
Voorzien van twee kunststof beschermdopjes zodat deur en kozijn niet beschadigen. Simpelweg over de bestaande paumelle heen schuiven en de veer zorgt er voor dat de deur vanzelf achter u dicht valt. Door het sluiten van deuren kunt u een onaangename tocht in huis voorkomen. 

€ 6,00
Deursluitveer met scharnierpen Deursluitveer met 6mm scharnierpen

Deze deursluitveer monteert u op een standaard binnendeur scharnier. De bestaande scharnierpen uit het scharnier tikken en vervangen door de meegeleverde scharnierpen mét veer. De twee kunststof beschermdopjes zorgen er voor dat de deur en het kozijn niet beschadigen.
Door het sluiten van binnendeuren kunt u een onaangename tocht in huis voorkomen.  

€ 5,00
Buisisolatie 15mm 2 meter Buisisolatie 15mm dikte 13mm

Buisisolatie voor het na-isoleren van een cv-buis 15mm. Dit type isolatiebuis is in het bijzonder geschikt voor verwarmings- en sanitaire toepassingen. Het sterke, maar toch flexibele, polyethyleenschuim zorgt voor een uitstekende isolatie voor de komende decennia. 

€ 3,00
Led wandlamp met bewegingsmelder 10 Watt wandlamp led met sensor

Deze betrouwbare led wandlamp biedt een optimale verlichting rondom uw huis, bijv. in werkplaats, garage of de tuin. De wandlamp is voorzien van een geintergreerde sensor waardoor hij alleen aan gaat wanneer er beweging is gedetecteerd. De sensor detecteert bewegingen in een straal van maximaal 12 meter en zorgt ervoor dat u niet in het donker tast. De brandduur is van 10 seconden tot 5 minuten instelbaar. De robuuste en stootbestendige behuizing is bijzonder goed bestand tegen mechanische belasting.

€ 25,00
Radiatorfolie 60 centimeter

Radiatorfolie is een simpele maar toch erg effectieve oplossingen om te besparen op je energierekening. Deze folie zorgt ervoor dat de warmte die jouw radiator uitstraalt niet meer naar buiten ontsnapt. Zo benut je de warmte van de radiator effectiever én bespaar je direct op je gasverbruik. Plak de radiatorfolie met de bijgeleverde dubbelzijdigetape op de achterkant van de radiator. 

De folie is 60 cm hoog en 5 meter lang. 

€ 19,00
Bespaarbox

De Bespaarbox is gevuld met artikelen die een huishouden kan gebruiken om energie te besparen. De box is gevuld met de onderstaande producten:


• 1x Waterbesparende handdouche
• 3x Ledlamp 8 Watt grote fitting E27
• 3x Ledlamp 5,5 Watt grote fitting E27
• 1x Digitale tijdschakelklok
• 1x Energiemeter
• 2x Buisisolatie 15mm 2 meter

De product omschrijving en specificaties vind u bij de prducten in de webshop.

€ 80,00
Max. 1 per bon.